MRSM TERENDAK

Portal MRSM Terendak Untuk Semua Warga MRSM Terendak dan Ex-MRSM Terendak
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Jangan Guna Digi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mufazai



Number of posts : 14
Age : 25
Registration date : 2007-03-13

PostSubject: Jangan Guna Digi   Tue Mar 13, 2007 2:55 pm

>>Bahaya menggunakan Digi!
>>
> > Kajian baru-baru menunjukkan Digi (016
> >
> > atau 014) tidak selamat digunakan.
> >
> > Apabila anda guna line Digi dan
> >
> > rakamkan dalam camera, dan perhatikan
> >
> > elok-elok.... anda boleh perhatikan
> >
> > kelibat seekor penunggu bewarna kuning
> >
> > akan mangekori pengguna tersebut. Jin
> >
> > atau toyol kuning ini akan ikut anda
> >
> > ke mana-mana: laut, gunung, hutan,
> >
> > dalam komuter, malahan dalam kereta
> >
> > lalu kat terowong pun dia ada gak.
> >
> > Tak seram ke bila sentiasa diekori
> >
> > macam tu? Dah lah botak, pendek,
> >
> > tembam dan berwarna kuning cerah,
> >
> > makhluk ni jugak akan mengajuk-ajuk
> >
> > pergerakan anda! Pada masa yang sama,
> >
> > mereka akan menari-nari dan menyanyi
> >
> > lagi "I will follow Him" dari
> >
> > filem 'Sister Act 1' yang diubahsuai
> >
> > liriknya.
> >
> > So, hati-hati dengan pengguna Digi
> >
> > yang dekat dengan anda, kerana anda
> >
> > diperhatikan. Gunalah Celcom atau
> >
> > Maxis, macam saya.
> >
> > P /s: Ni bukan rekaan. Tetapi saya
> >
> > lihat sendiri dengan mata saya kat TV
> >
> > baru-baru ini. Kenapa, tak percaya?

lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/mufazai
 
Jangan Guna Digi
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» pernikahan jangan ditunda-tunda
» He says he's going to marry me someday!!!!
» Replacement Timer
» Alquran bukan makhluk, hati2 jangan sesat....
» do'a & Wirid mengobati sihir dan guna-guna menurut Qur'an dan Sunnah

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MRSM TERENDAK :: Community Zone :: Lawak @ MRSM Terendak-
Jump to: