MRSM TERENDAK

Portal MRSM Terendak Untuk Semua Warga MRSM Terendak dan Ex-MRSM Terendak
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 KiSAH2 MISTERI MRSM TERENDAK..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zaiman69



Number of posts : 9
Age : 47
Registration date : 2007-11-14

PostSubject: KiSAH2 MISTERI MRSM TERENDAK..   Wed Nov 14, 2007 3:28 pm

Dulu pernah sekali pak guard cerita ada puteri bunian kat kolam dkt surau..masa tu baru je posting kat sini..
Jadi main2 cakap.."Kalaulah dpt bertemu..alangkah seronoknya"..

Tiba2 je mlm tu mimpi mcm real..Tiba2 je aku berada kat Jabatan Sains tengah2 mlm..heran sbb tak ada pun kawan2 kat situ..

Tiba2 dgr deruan angin dan suara halus merdu menyanyi2 menuju ke pintu dan... affraid affraid affraid
Back to top Go down
View user profile
is150



Number of posts : 29
Age : 36
Localisation : Bandar Seri Putra
Registration date : 2007-06-13

PostSubject: Re: KiSAH2 MISTERI MRSM TERENDAK..   Mon Nov 19, 2007 4:36 am

hehehehe... jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri...

tahun berapalah agaknya masa tue?

_________________
apo nak kato yerk?
Jom Beli
Back to top Go down
View user profile http://is150.net/diari
zaiman69



Number of posts : 9
Age : 47
Registration date : 2007-11-14

PostSubject: Re: KiSAH2 MISTERI MRSM TERENDAK..   Thu Nov 22, 2007 5:58 pm

Taun 97...seram sgt bila dgr langkah dan suara mendayu2 puteri tu masuk ke bilik..seram betui..kekadang lps asar lpk2 kat set tea (kerusi pjg dlm jabatan)..tertidur..sedar2 dah nak masuk isyak..bila terjaga pandang keliling gelap je..
Back to top Go down
View user profile
helluva



Number of posts : 2
Age : 27
Localisation : utp, tronoh
Registration date : 2007-11-19

PostSubject: Re: KiSAH2 MISTERI MRSM TERENDAK..   Fri Nov 23, 2007 6:41 am

kt surau ad kolam k?!?! pasal time aku da xd?!?!?! misteri 2
Back to top Go down
View user profile
ireen



Number of posts : 2
Age : 24
Registration date : 2008-08-20

PostSubject: Re: KiSAH2 MISTERI MRSM TERENDAK..   Thu Sep 04, 2008 5:48 am

taun ni ngan pas 2 years ad histeria besar2an.. ak cuak gle, x nah experience histeria.. waktu 2 taun lepas, almost sume dak maktb kne! ad nenek jge terendak! huhu..
Back to top Go down
View user profile
Bon



Number of posts : 1
Registration date : 2010-04-24

PostSubject: Re: KiSAH2 MISTERI MRSM TERENDAK..   Sat Apr 24, 2010 12:50 pm

aku knl nenek tu....die siap bg pesanan lg kat korg sume...die kem slm kat sume.....die kate die da pnt jga korg sume...umo die da bape rtus taun tah...aku xtya plak die mase tu...sume kisah psal mktb die citer kat aku...die nmpk ape yg korg sume wat...wat jht ke..wat baik ke...sume die tau....psl kmpung bnian kat ats bukit kat tgki air tu...psl pekan bunia kat kolam blok a...al-quran trtnam kat kolam tu...pasal salah 1 tiang kat surau tu...psl blok a...mcm2 lg la....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: KiSAH2 MISTERI MRSM TERENDAK..   Today at 8:02 pm

Back to top Go down
 
KiSAH2 MISTERI MRSM TERENDAK..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» MISTERI DI BALIK SHOLAT DZUHUR YANG TERUNGKAP
» [video] menguak misteri di balik robohnya WTC
» Al Qur'an menjawab misteri di balik utuhnya jasad Firaun pengejar Musa yang tenggelam di laut selama ribuan tahun
» Royal Army Service Corps
» Kisah mistis jenazah Uje sangat mirip kisah syahidnya jenasah Amrozi cs.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MRSM TERENDAK :: Community Zone :: Apa-apa Aja @ MRSM Terendak-
Jump to: