MRSM TERENDAK

Portal MRSM Terendak Untuk Semua Warga MRSM Terendak dan Ex-MRSM Terendak
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 sumbangan buku

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
fairuz



Number of posts : 6
Age : 41
Localisation : Balakong
Registration date : 2007-06-06

PostSubject: sumbangan buku   Mon Jun 11, 2007 5:00 am

Assalamualaikum.
Tuan/Puan, Encik /cik

Saya dari batch 88/92- 88(form1) dan 92 (form 5). Oleh kerana library mrsm terendak mengalami kekurangan buku rujukan, maka saya dan kawan-kawan memohon kepada bekas pelajar mrsm terendak yang telah bekerjaya agar dapat memberi sumbangan ikhlas dalam menjayakan program ini. Setakat ini jumlah terkumpul adalah rm310. sumbangan boleh dihulurkan melalui akaun saya ..maybank-1510-4330-4732 (fairuz mohamad-jcf7589@rocketmail.com) kalau dah bankin tu..bagitaulah ... atau send sms 019-3242554. tolong nyatakan nama, jumlah dan nombor telepon. Penyerahan sumbangan masih lagi dalam peringkat perbincangan. Pihak kaunselor(cik Noraini) selaku wakil mrsm terendak menjangkakan bahawa Hari Eksplorasi Kerjaya dan Pendidikan akan berlangsung pada bulan Julai dan sumbangan ini mungkin akan diserahkan pada julai nanti. Dan penyerahan mungkin dalam bentuk cek/tunai dan mungkin juga dalam bentuk buku(masih dalam perbincangan)

Kepada tuan moderator..mungkin boleh disediakan ruang untuk publishkan nama mereka yang menyumbang atau pun satu link fail (cth pdf) utk didownload kepada mereka yang melayari web ini yang mengandungi nama-nama mereka. (fail ni nanti saya emailkan-bagilah email kat saya).

Kalau ada apa-apa tambahan dari kawan-kawan, bagitaulah.sekian terima kasih
Back to top Go down
View user profile
aneps99



Number of posts : 5
Registration date : 2007-05-10

PostSubject: Re: sumbangan buku   Tue Jun 12, 2007 2:06 am

cuba layari http://z4.invisionfree.com/XTerendak

boleh iklankan di forum nie untuk sume ex-terendak. contact admin untuk paparkan iklan...ok!
Back to top Go down
View user profile
fairuz



Number of posts : 6
Age : 41
Localisation : Balakong
Registration date : 2007-06-06

PostSubject: Re: sumbangan buku   Tue Jun 12, 2007 5:29 am

Tuan aneps99, boleh tak tuan tolong copy and paste kan kat web tu. Kawan dah try, page eror laa. Dah register, dah login, tapi still ada problem. Mungkin cara salah kut. Admin web tu pun, letak laa email dia kat web tu. publish jer. takkan takut kut.tolong yer tuan. Untuk kebaikan bersama. Sekian terima kasih
Back to top Go down
View user profile
aneps99



Number of posts : 5
Registration date : 2007-05-10

PostSubject: Re: sumbangan buku   Tue Jun 12, 2007 6:47 am

Cuba login lagi skali...
Back to top Go down
View user profile
is150



Number of posts : 29
Age : 36
Localisation : Bandar Seri Putra
Registration date : 2007-06-13

PostSubject: Re: sumbangan buku   Wed Jul 04, 2007 3:24 am

program kutipan sampai bila nih?

boleh bg sumbangan lagi tak? Very Happy

_________________
apo nak kato yerk?
Jom Beli
Back to top Go down
View user profile http://is150.net/diari
fairuz



Number of posts : 6
Age : 41
Localisation : Balakong
Registration date : 2007-06-06

PostSubject: Re: sumbangan buku   Wed Jul 11, 2007 2:13 pm

nak bagi sumbangan lagi pun ok juga.sekarang ni aku tengah tunggu reply dari kaunselor utk bg senarai buku yg perlu dibeli. kalau boleh, aku taknak bagi cash money. kalau dah bankin tu, sms lah cepat. lain2 sumbangan pun boleh spt CD ker, buku cerita ker, buku novel ker. kalau nak pos kat aku pun boleh. send sms kat aku utk minta alamat. atau email utk dapatkan alamat pun xpe. kutipan ini dijangka nak buat tiap2 tahun. baru start tahun ni. sebab aku kesian sgt tgk keadaan library tu. apa2 pun, tunggu perkembangan terkini. sumbangan setakat ni ada rm510.00 .
Back to top Go down
View user profile
fairuz



Number of posts : 6
Age : 41
Localisation : Balakong
Registration date : 2007-06-06

PostSubject: Re: sumbangan buku   Wed Jul 11, 2007 2:19 pm

info tambahan.
email : jcf7589@rocketmail.com
no telepon : 019-3242554
Back to top Go down
View user profile
fairuz



Number of posts : 6
Age : 41
Localisation : Balakong
Registration date : 2007-06-06

PostSubject: Re: sumbangan buku   Tue Jul 31, 2007 5:12 am

Update pada 31/07/07

Jumlah sumbangan telah meningkat dengan tambahan sebanyak rm200 dan menjadikan jumlah keseluruhan adalah rm510.00. Ucapan terima kasih diucapkan pada beliau.
Pihak mrsm terendak dah sertakan senarai buku yang perlu disumbangkan. Dan diharap kepada sesiapa yang nak sumbangkan buku berkenaan bolehlah berurusan dengan saya disamping boleh menjimatkan dalam pembayaran cukai pendapatan anda.

InsyaAllah, saya cuba gunakan sumbangan ini untuk membeli buku yang disenaraikan, namun masih belum mencukupi kerana berdasarkan jumlah semua buku untuk satu set adalah rm164.85 dan sebanyak 11 set dipohon maka (164.85 x 11 = RM1813.35). Sila lihat attachment-mohon moderator masukkan.

Sekian terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
zaihasriza



Number of posts : 1
Registration date : 2007-07-18

PostSubject: Re: sumbangan buku   Mon Oct 01, 2007 12:31 am

A'kum..
boleh attach kan tak senarai buku tu..

Thanks
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sumbangan buku   Today at 8:01 pm

Back to top Go down
 
sumbangan buku
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Membedah kasus konversi agama di Bali : kronologi, metode misi, dan alasan di balik tindakan konversi agama dari Hindu ke Kristen dan Katolik di Bali serta Pernak-Pernik Keagamaan di Dunia
» Kaum Orientalis dan Metode Mereka
» Ajaran Taoisme sudah rusak
» Gautama oleh Ravi Zacharias
» Bedah buku:DAJJAL YA'JUJ DAN MA'JUJ

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MRSM TERENDAK :: Community Zone :: Isu Semasa @ MRSM Terendak-
Jump to: